به گزارش جام جم آنلاین، رقابتهای ردهبندی و فینال پنج وزن نخست کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ساعت 18:30 امروز در شهر امان اردن در حال برگزاری است.
ایران که در 5 وزن اول شانس کسب سه مدال طلا و یک برنز دارد، در اولین فینال محمدرضا شاکری را در 65 کیلوگرم روی تشک داشت.
این جوان لرستانی خوشتکنیک که دیروز رقبای خود را از کشورهای اسپانیا و ژاپن شکست داد و در نیمه نهایی در یک کشتی جانانه حریف روسی را از پیش رو برداشت، در فینال مقابل جسی مندز از آمریکا قرار گرفت.
شاکری در یک کشتی کاملا برتر و مسلط توانست امتیازات را یکی پس از دیگری با بیرون بردن حریف از تشک و خاک کردن کشتی گیر آمریکایی به دست آورد و در نهایت 5 بر 2 برنده این کشتی حساس شود.
این اولین مدال طلای کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی جوانان بود
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد